一入到去坐底先知要每人叫兩個set仲要係要一樣,好啦,都唔緊要啦,跟住黎菜先好笑囉5點3去到食去到7點15都未上完菜 係到玩野 態度仲要勁衰,三,四個字一個菜 愈等就愈唔耐煩,哂我時間,有一個送等左成半個鐘,好啦咁吹下單啦,黎到話明有個蟹粥,跟住一早佢就上左個蟹煱都食哂啦 等你半粒鐘諗住黎個粥啦,點知你同我上一個飯加飯蛋要等你半個鐘正,間鋪又無人,黎到仲同我講話係放落個蟹煱到食,個蟹都一早食完啦,叫我清菜粥飯牙,睇到都眼火爆,如果係要連埋一齊黎食邊會分開成個半個鐘有多先送個飯黎牙,擺明就玩我地d人啦,佢一黎完個個飯我都無哂心機o哂咀,連後尾個d菜都唔食啦,買單走人啦,比錢時,仲要掉個結帳單,哇,個下真係完全著哂囉,咩態度買單都8900幾 計返港紙都成600幾蚊,你俾d咁既服務我加d野完全唔好食仲要唔跟餐牌黎菜,仲要食成兩個幾鐘都唔飽,餐牌個set完全唔係同一樣野,我唔唱衰你呢間鋪,我以免有更多外籍客黎中你伏,杜如風介紹wor,食蕉啦真係唔會再信杜如風既旅遊節目,呃人呃到咁。