レベル1
2023-08-23 23 アクセス
久違嘅東京 我番嚟啦!去到機場lounge時間唔太充裕 食咗少少就上機 結果落機就餓即刻搵嘢食!因為重要搵啱搭車時間,所以喺成田機場就快手排咗間過江龍店 相信大家都唔會陌生嘅[築地銀だこ] 可能大家差唔多時間落機 都要排咗10分鐘左右 一路睇住佢熱辣辣一底底咁新鮮整起 極速就揀咗6粒限定口味同8粒原味限定口味係 期間限定 『九条ねぎマヨ』特製ソース 使用咗日本三大七味唐辛子 「八幡屋礒五郎」七味唐からし食落會有類似椒鹽嘅香口惹味 加埋啲清新青葱味 感覺就夠晒平衡原味就當然係 人気No.1 ぜったいうまい‼ たこ焼 每一粒滿滿嘅口感 加埋即製熱辣辣 (再加埋肚餓感) 係地道章魚燒呀😭好幸福地址:築地銀だこ ハイボール酒場 成田空港店Tsukiji GINDAKO Narita Airport Store上到4/F最右邊,Pokemon Store對出
レビュー全文表示
久違嘅東京 我番嚟啦!

限定口味係 期間限定 『九条ねぎマヨ』特製ソース
使用咗日本三大七味唐辛子 「八幡屋礒五郎」七味唐からし

地址:
築地銀だこ ハイボール酒場 成田空港店
上到4/F最右邊,Pokemon Store對出
0 コメント
(上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。)
投稿
評価の詳細
サービス
コストパフォーマンス
訪問日
2023-08-22
待ち時間
10 分 (店頭で食事)
平均予算(1人あたり)
¥600 (夜食)