レベル3
2024-01-19 7 アクセス
今晚專登坐Subway 🚊🚊🚊 去咗 Shibuya食沾麵,話說呢間係一個日本土炮朋友 🇯🇵 介紹我去試嘅,諗諗吓都有十年八年前 ⏱⏱⏱ 個次係我第一食,食完覺得好正⋯⋯跟住每次嚟東京都會返嚟食一次~ 😂😂😂 位置喺火車站斜對面,行大約5分鐘就到,都幾方便~ 據說呢個麵店喺日本首家1st以沾麵作招徠嘅餐廳 🍜🍜🍜 昭和20年已開始經營,即係超過50年歷史 😱😱😱 但店有裝修過所以都幾新吓~ 10座位左右,經常會滿座,去食需要預備排隊心理準備 😭😭😭 不過都值得一排~ 佢哋serve soya / Miso 2種湯底 🫕🫕🫕,可另加辣味🌶,自己喺販賣機度揀就ok, 另外可以追加配料,加肉、餃子、糖心蛋⋯⋯ 👍👍👍 我通常都係原味 Soya中盛 加 餃子 😋😋😋 ⭐️⭐️⭐️ 麵有冷食/熱食可選,建議冷食,彈牙好多,沾完湯又暖返,正!🤤🤤🤤⭐️⭐️⭐️ 加d魚介粉落湯度提鮮 😇😇😇⭐️⭐️⭐️ 中盛已經好大碟麵,女仕應該小盛已夠食,除非你超級勁肚餓~ 😂😂😂
レビュー全文表示

⭐️⭐️⭐️ 加d魚介粉落湯度提鮮 😇😇😇
0 コメント
(上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。)
投稿
評価の詳細