2023-12-01 332 瀏覽
👩🏻其中最期待嘅一餐!厚切牛舌粉粉嫩嫩,一睇就知道口感超軟嫩,外皮燒得好香脆,有炭火嘅香味,係我哋食過最好味嘅烤牛舌👅。.我哋叫嘅係最基本嘅牛舌套餐 (2900ʏᴇɴ)🌟,已包含蕃茄沙律、山藥泥、牛肉湯同咖哩牛肉飯,最令👩🏻驚豔嘅係餐盤上每款單品都好好食,特別係咖哩牛肉飯,咖哩帶點印度風味,微辣,仲有好多牛肉粒,好適合下飯!.既然嚟到 牛たんの檸檬🍋,我哋都無理由唔叫杯檸檬飲料🥤,檸檬飲料選擇都幾多,我哋就叫咗杯ᴅᴏᴜʙʟᴇ檸檬梳打,👩🏻覺得都真係幾酸下😵‍💫,大家唔飲得太酸,建議都係飲其他檸檬特飲😆。.👩🏻都幾有衝動想回訪依間牛たんの檸檬,因為佢個牛舌同咖哩飯真係太令人回味啦!如果大家想去,記得要喺ᴛᴀʙʟᴇᴄʜᴇᴄᴋ上面預約定,當日準時就可以落樓梯直入餐廳啦!如果唔係,就要嘥時間喺岀面排隊啦!.Follow us on Instagram - Foodastics