レベル1
2017-02-18 534 アクセス
2月14日去到晴空塔,諗住情人節食返餐好嘅,我哋就搭lift去30同31樓,呢兩層通常係以法國,意大利,壽司禾食,鐵板燒等等。本身諗住入去一間法國餐廳,見到幾有情調,但想感覺冇咁拘謹, 最終都揀番一啲比較熱鬧嘅地方就係鐵板燒。😅🤣最後選擇了摩天樓這個是摩天樓recommend course 仲有個茶漬飯忘記影🤣約¥10080 一人 ,都夠飽!不分先後次序咁講吓整體都好食,但有些配搭就比較奇怪例如鵝肝下面會有蘿蔔,佢有俾mustard ,男朋友話蘿蔔在點芥茉好似食緊牛雜入邊嘅蘿蔔咁樣🤣其實我自己都覺得好似,撇除呢樣鵝肝煎得好好食😋煎到焦糖化但裡面都有半溶狀態!正❤️另外就係海膽配溏心蛋再加少少飯焦, 呢個就好好食估唔到兩樣嘢夾埋味道會咁夾,簡直好似溶咗喺口一樣!❤️仲有個頭盤沙律都好好食,上面有蟹肉,個沙律醬都勁有蟹味,正!❤️其他有和牛,龍蝦,鮑魚都有應有嘅水準😋😋呢個係大阪燒,入面食到有熟咗嘅吞拿魚,同平時食開咁樣差唔多味道😅還好吧!甜品味道正常, 右手邊個粒唔係蛋糕係朱古力佢哋有吧枱位係可以睇住廚師鐵板燒,但我當然梗係去坐window seat 睇呢個東京夜景啦! 醉人夜景唔飲都醉🤣🤣唯
レビュー全文表示

最後選擇了摩天樓

約¥10080 一人 ,都夠飽!

不分先後次序咁講吓
15 アクセス
12 アクセス
16 アクセス
0 コメント
❤️其他有和牛,龍蝦,鮑魚都有應有嘅水準😋😋
17 アクセス
5 アクセス
0 コメント
甜品味道正常, 右手邊個粒唔係蛋糕係朱古力
10 アクセス
9 アクセス
0 コメント

唯一係啲員工好趕,好似唔係好夠人咁。同埋笑容都係一般。
15 アクセス
0 コメント
(上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。)
投稿
評価の詳細
雰囲気
サービス
コストパフォーマンス
訪問日
2017-02-14
待ち時間
20 分 (店頭で食事)
食事の種類
ディナー