レベル2
2023-04-30 12 アクセス
#20230425 ✈️📍 幸せのパンケーキ @ahappypancake豊見城市瀬長174-6 ウミカジテラス 32➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖#季節のフレッシュフルーツパンケーキ ¥1,580💭 有好多生果,蘋果🍎香蕉🍌奇異果🥝菠蘿🍍連西柚都有幾粒,全部都好清甜,pancake叫先開始發蛋整,所以叫左都要預大約等20分鐘,上枱果陣好蓬鬆,要打卡就要快手🤳🏼因為啲pancake好快就會塌🥞食落好有蛋香🥚啲cream都唔會好甜,不過一個人食三塊應該都會有啲漏😅.#幸せのパンケーキロール ¥580💭 一上枱中間啲cream真係令🐷有啲卻步,好彩個碟邊有啲焦糖果仁,脆脆地襯住食有返啲口感咬下感覺可以食多啲😬老實講個卷蛋唔算好鬆軟,但乾濕度做得幾好,食落仲feel到濕潤感💦.#OrangeJuice +¥330💭 呢度每人至少要叫一樣野,所以就有左呢杯橙汁既出現🍊完全係假到無得再假既人造橙汁味😅但幾個朋友share野食叫杯尼飲都唔蝕底,因為個view好靚,強烈建議想尼睇景既朋友坐outdoor呀🌅.#沖繩美食 #🐷衝出香港 #🐷在沖繩 #🐷_食
レビュー全文表示

#OrangeJuice +¥330

#沖繩美食 #🐷衝出香港 #🐷在沖繩 #🐷_食
3 アクセス
0 コメント
(上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。)
投稿
評価の詳細