レベル2
2023-04-26 11 アクセス
#20230425 ✈️📍 焼肉パナリ @yakiniku_panari.kokusai那覇市牧志3丁目2−1➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖#豬肉午餐 ¥1,650💭 有三款豬係入面🐖老實講🐷食唔出邊隻打邊隻,唯一食得出豬頸肉,好爽脆,其餘兩隻就唔知係咩部位,都有啲鞋😅午餐set會有個前菜,係泡菜然後下面係啲酸酸地既,類似蒟蒻麵咁既野,都幾開胃,仲會有個湯同飯🍚絕對飽肚.#日本牛肉熟成牛排午餐 ¥4,950💭 雖然睇落唔太靚咁,不過燒落一用較剪剪果下又覺得好似ok咁喎✂️比個小tips🤫呢啲排唔可以一路燒到尾,要燒熟左個面然後攤攤再燒,咁樣會相對地無咁韌,畢竟佢白色油脂位無咁豐富丫嘛.#黑毛和牛上等肋排 ¥3,608💭 最好食係呢塊🤤好香牛味🐮油脂豐富食落又夠淋,配埋飯食可以中和返個肥膩感,塊肉本身無調味,可以點啲醬食都好夾👍🏼呢間野overall尼講唔算平,🐷係因為同行有唔食牛既所以選擇少左,如果全部都食牛建議去返專門食牛既舖頭,用相同價錢應該會好味啲😅.#沖繩美食 #🐷衝出香港 #🐷在沖繩 #🐷_食
レビュー全文表示
#20230425 ✈️
那覇市牧志3丁目2−1
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#豬肉午餐 ¥1,650

#日本牛肉熟成牛排午餐 ¥4,950

#黑毛和牛上等肋排 ¥3,608

#沖繩美食 #🐷衝出香港 #🐷在沖繩 #🐷_食
(上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。)
投稿
評価の詳細