レベル3
非常之出名的日本連鎖燒肉店——弘一早在網上預約,限時2小時晚餐用膳🍽️全完不用怕看日文,因為有中英文餐牌!🤓店內真是很多日本當地人用餐,氣氛好好👍🏻環境寬敞衛生!⭐️前菜有和牛刺身,伴上日本生雞蛋🥚鮮嫩無比!⭐️限定和牛拼盤:🥩牛肉有身份證🤣每款牛肉部位都有標籤🏷️食得安心🩷高級和牛花紋,望落非常有食慾,只要兩面輕輕燒一燒,香濃的和牛加上溶化的脂肪,入口充滿肉汁,回味無窮!牛舌切割出一條條花紋,不但令客人容易燒制,更有利品嘗其中的鮮美!彈牙香濃牛舌你值得一試!🤩最後配上當地生啤🍻作為完美終結,爽✨餐廳:京の焼肉処 弘 京都駅前店
非常之出名的日本連鎖燒肉店——弘

⭐️前菜有和牛刺身,伴上日本生雞蛋🥚鮮嫩無比!

1 お気に入り
0 コメント

最後配上當地生啤🍻作為完美終結,爽✨

餐廳:京の焼肉処 弘 京都駅前店
9 アクセス
11 アクセス
0 コメント
(上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。)
お勧めメニュー
  • 限定和牛拼盤
レベル1
2019-01-30 187 アクセス
間餐廳去京都一定要bookmark!!😍必去啊 係香港一定食唔到咁高質既和牛🐮雖然係燒烤 但係都會有刺身同埋壽司🍣而且呢間食完都唔怕有油煙味因為每張枱隔得好遠 而且啲外套會有人幫你掛起 唔怕吸味👍🏻.和牛生拌牛肉 ¥980呢個真係要俾100分💯 日本生雞蛋🥚撈埋生牛肉食 好甜 好滑😍生和牛肉質鮮甜嫩滑 食落口即溶🤩日本雞蛋 蛋黃汁係甜㗎 2樣野撈埋 必食啊😍連唔食剌身既朋友都可以試下 唔試走寶🤭.日式和牛壽司 ¥980有3件壽司🍣 雖然價錢有少少貴但食到咁嘅質素真係超值😋有一件壽司係炙燒嘅 炙熱和牛啲油脂超香😛另外兩件係生和牛 同樣好香 而且脂肪分佈平均 入口即溶😻.日本和牛紅肉 ¥980油係用牛嘅脂肪粒👍🏻原汁原味呢個燒落去即刻着火🔥我地燒5成熟 大概每邊30秒就perfect 完全唔硬 油質都被大火逼出嚟 所以入口即溶🤭👍🏻.厚切烤牛舌 ¥1150牛舌👅放係烤爐燒到八九分熟再加埋青蔥 同埋淋一啲檸檬汁 超香😋不過我冇點醬都食得出鮮味口感脆脆又嚼勁😆.壺狀醃漬側腹橫肌牛肉 ¥980入面係牛側邊肚橫膈膜附近既肉🐮呢條肉超長啊🤣 牛肉事先醃特製醬料 見到入邊有大蔥芽菜同埋梅 應該真係醃左
間餐廳去京都一定要bookmark!!😍

不過我冇點醬都食得出鮮味
口感脆脆又嚼勁😆

壺狀醃漬側腹橫肌牛肉 ¥980
入面係牛側邊肚橫膈膜附近既肉🐮
呢條肉超長啊🤣 牛肉事先醃特製醬料 見到入邊有大蔥芽菜同埋梅 應該真係醃左好耐下😍
因為真係超級入味 除左鮮甜之外 仲醃到好滑💯🤤
燒既時候成條放落去 5成熟個陣就有鉸剪剪斷 再燒到八成熟就食得👅
雖然佢會有燒肉汁 但係咁高質嘅牛

下次去京都要試埋個二人餐👻成個月光寶盒咁 超多和牛食🤩
訪問日
2019-01-09
店頭で食事
平均予算(1人あたり)
¥3000 (ディナー)
お勧めメニュー
和牛生拌牛肉
和牛壽司
日本和牛
レベル2
2018-07-22 174 アクセス
在網上random見人喺呢間烤肉店食過話唔錯,所以就預早Book定去食 在官網預約後email comfirm,差不多隔幾日都會email remind你嘅預約,可供預約時間選擇不多,我們揀咗21:15入店23:00退店,因為早到5分鐘,一定要夠鐘才可以入坐。 店內播放著Jazz輕音樂,令我這個又飛機又坐車周車勞頓咗大半日嘅旅客嚟講有放鬆感覺,但因為被安排坐大型分享飯枱,零私隱度,所以舒適度又即時下降...... 我地兩個人點咗個「今宵限りの盛り合わせ Daily Special Meat Plate」,再追加牛腸、牛壽司和海帶湯。 個set切件嘅牛比較韌,切片裝嘅牛軟淋好味好多,但其實佢又唔係唔好食,牛係有質素和肉香的,但可能今日主廚精選嘅部位唔係太對我嘅胃口。 牛壽司正常,無乜特別驚喜,海帶湯更不能甚樣出神入化,味道不錯就是了。 牛腸都係韌韌地...... 總結係!我相信唔好叫set,揀自己喜歡嘅牛部位去食,一定會更對胃口,這家烤牛可以一試,水準不錯,男店員全部都親切笑容可掬
レビュー全文表示
牛腸都係韌韌地......
總結係!我相信唔好叫set,揀自己喜歡嘅牛部位去食,一定會更對胃口,這家烤牛可以一試,水準不錯,男店員全部都親切笑容可掬,感覺很好!
15 アクセス
13 アクセス
8 アクセス
20 アクセス
店頭で食事
平均予算(1人あたり)
¥10600