wakakakallis
フォロー13 フォローする
粉絲42 フォロワー
wakakakallis  レベル 1
フォロー フォロー  メッセージ メッセージを残す
並び替え:  日付 良い 良い 残念 残念  エディターズ・チョイス  全体評価

すべて見る すべて見る   |   マップビュー マップビュー
日本でのレビュー全 2件中1から2まで表示
人氣手信💕 良い Sep 16, 2019
🇯🇵日本▫️東京
New York Perfect Cheese作為超人氣手信, 個個講到✔️必排✔️必搶✔️必買, 等我又去湊下熱鬧試試佢🙂
溫馨提示大家, New York Perfect Cheese位於東京站內⚠️要入閘先買到架⚠️
由於東京站實在太大, 入左去都唔代表搵到😅
所以我入閘前喺閘機旁嘅information counter問左點行先, 省時省力😌
職員姐姐勁nice 拎埋站內圖畫個路線比我地睇❤️
第一次去➡️下晝5點, 起司奶油脆餅已經賣晒🤦🏻‍♀️
過多2日第二次去➡️中午12點, 約15人排隊, 排左大約15分鐘, 唔算好耐👌🏻
大家都係大手買入, 好癲😂
講返個主角👑起司奶油脆餅👑
👉🏻盒裝包裝別緻, 脆餅賣相💯
👉🏻脆餅屬於「硬脆」唔係「鬆脆」, 有薄薄一層甜甜地嘅coating, 我是十分喜歡依個脆餅的
👉🏻饀料係芝士➕口感絲滑嘅cream, 味道就好似食緊芝士蛋糕甜品咁
整體黎講, 我覺得係好味嘅, 但係未去到「嘩」一聲咁神級咁特別😂 不過作為手信的確係十分好嘅選擇, 收嗰個一定開心❣️

詳細:

• Cool Photo
      結果を表示
おすすめ

人氣早餐店.食物有質素 良い Sep 15, 2019
カテゴリー : アメリカ料理 | ハワイ料理 | パンケーキ

🇯🇵日本▫️東京
今次去東京, 一早已經bookmark左一系列要食嘅野😙
Eggs 'n Things 咁出名當然on list!
星期日下午約2:00, 可能咁岩過左lunch time高峰時間, 雖然室內座位都幾乎滿座, 我同男友好好彩唔洗排隊就有得直接入座🙆🏻‍♀️
睇中Egg Benedict, Pancake又係必食嘅🤔
於是揀左Waikiki Set Menu, ✌🏻位起就可以order, 我覺得依個Set都真係幾抵, 包晒以下食物每人都只係1850 yen🤩
▫️Caesar Salad✖️1️⃣
🥗Caesar Salad作為前菜份量適中, 勆個沙律調味偏濃, 仲有厚切煙肉粒令味道更豐富~~
▫️Egg Benedict✖️1️⃣
🍳Smoked Salmon and Avocade Egg Benedict 荷蘭醬✔️creamy, 蛋✔️流心效果, 煙三文魚細細塊, 牛油果醬味都幾出🥑
配菜嘅🥔薯仔粒粒好香口, 好夠味, 外層仲微脆, 好味!

▫️Pancakes✖️1️⃣
🍓Strawberry Pancakes🥞有4塊, 唔係行鬆厚震下震下嘅路線, 佢嘅Pancake 重蛋香食落有啲煙韌👍🏻
士多啤梨味好香好突出!!!
堆Cream 多到好似唔洗錢咁😂
上面有少少夏威夷果仁碎點綴一下

▫️Drinks✖️4️⃣
🍹每人都可以揀返First Drink同After-Meal Drink, 我地✌🏻個人所以總共係有4杯野飲‼️
除左咖啡同茶, 仲有果汁、蔬菜汁、朱古力、牛奶、Lemonade揀, 夠晒多選擇🙌🏻

詳細:
雰囲気