2019-09-16 551 views
🇯🇵日本▫️東京New York Perfect Cheese作為超人氣手信, 個個講到✔️必排✔️必搶✔️必買, 等我又去湊下熱鬧試試佢🙂-溫馨提示大家, New York Perfect Cheese位於東京站內⚠️要入閘先買到架⚠️由於東京站實在太大, 入左去都唔代表搵到😅所以我入閘前喺閘機旁嘅information counter問左點行先, 省時省力😌職員姐姐勁nice 拎埋站內圖畫個路線比我地睇❤️-第一次去➡️下晝5點, 起司奶油脆餅已經賣晒🤦🏻‍♀️過多2日第二次去➡️中午12點, 約15人排隊, 排左大約15分鐘, 唔算好耐👌🏻大家都係大手買入, 好癲😂-講返個主角👑起司奶油脆餅👑👉🏻盒裝包裝別緻, 脆餅賣相💯👉🏻脆餅屬於「硬脆」唔係「鬆脆」, 有薄薄一層甜甜地嘅coating, 我是十分喜歡依個脆餅的👉🏻饀料係芝士➕口感絲滑嘅cream, 味道就好似食緊芝士蛋糕甜品咁-整體黎講, 我覺得係好味嘅, 但係未去到「嘩」一聲咁神級咁特別😂 不過作為手信的確係十分好嘅選擇, 收嗰個一定開心❣️-
🇯🇵日本▫️東京
由於東京站實在太大, 入左去都唔代表搵到😅
職員姐姐勁nice 拎埋站內圖畫個路線比我地睇❤️
第一次去➡️下晝5點, 起司奶油脆餅已經賣晒🤦🏻‍♀️
大家都係大手買入, 好癲😂
講返個主角👑起司奶油脆餅👑
👉🏻盒裝包裝別緻, 脆餅賣相💯
TakeAway