2017-03-07 1171 瀏覽
之前見到個朋友去東京嗰陣食咗呢個pancake 好似好吸引咁 今次我同朋友去東京嗰陣就會即刻去試佢個地點好方便好易搵 喺一棟好近表參道嘅地鐵出口商場入面 最高個層 一搭lift想去 見到勁多人排隊 排喺條樓梯度排到落左兩層有多 去到都有諗過繼唔繼續排 但好難得先黎所以就試吓點知 原來佢有啲位喺出面類似露台嘅位置 可以唔使等 可能因為嗰度冇暖氣比較凍 啲日本人就想坐出面或者唔知有捷徑我同我朋友即刻話坐出面唔使等 不過野食好快凍叫左知All day breakfast (Full Aussie: scrambled organic eggs, toast, bacon, roasted tomato, herbed mushroom, pork and fennel sausage) 好快就到左 個包勁好味 啲菇都好重牛油味 超正 不過唔係好夠飽😂個pancake佢應該係即刻整 所以耐小小先到 一見到佢已經覺得好軟林林 加左啲牛油同蜜糖上去簡直一流!好似入口即溶咁 但可能因為坐出面 真係好快就凍左如果中意pancake又唔介意排隊既話 一定要一試! (不過係凍京好似食咩出名野都要排好耐咁

去到都有諗過繼唔繼續排 但好難得先黎所以就試吓

我同我朋友即刻話坐出面唔使等 不過野食好快凍

不過唔係好夠飽😂
Full  Aussie
¥2000
加左啲牛油同蜜糖上去簡直一流!
好似入口即溶咁 但可能因為坐出面 真係好快就凍左
Ricotta  Hotcakes,  banana  and  honeycomb  butter
¥1400
如果中意pancake又唔介意排隊既話 一定要一試! (不過係凍京好似食咩出名野都要排好耐咁😂)
2017-01-07
¥ 1400
2016-04-13 709 瀏覽
基本上每一次來東京,都會必食的。這款hotcake香味俱全,鬆軟綿密,一試難忘。相信在香港用同一個價錢根本是吃不到這水準吧!另外,特別欣賞他們的服務態度,多次要求加餐桌水都保持彬彬有禮。讚!