2018-06-18 334 瀏覽
位於新宿車站的百貨 在二樓開了一間在紐約有早餐女王之稱的Sarabeths🍽🍯今次食左哩度嘅招牌菜➡️Toast 😍🤩😋😋造型賣相非常吸引呀 有四塊的扇形多士 夾埋係兩個♥️呀 醬料方面揀了Cream同埋糖漿 將醬料搽在多士上 咬一啖已經食到有多士同埋啲醬料 真係好好好味🤩⭐️同埋好香呀 多士煎炸得剛剛好 食左都唔覺得熱氣喎👍🏽👍🏽而且伴菜有幾粒🍓🍓又幾好食喎😛😛另外 聽聞哩間嘅餐廳係以做果醬起家的 真係好出名的😛😛仲要係Handmade的 如果大家鐘意果醬都可以幫襯試下啦😉☺️
Toast

Toast
2018-05-25 186 瀏覽
Sarabeth’s 🥪之前大阪覓食已經提過呢間人氣newyork早餐店 今次黎到東京要再食!之前已經食過佢既招牌必食 Fat and fluffy french toast (¥1250) 同 Classic eggs benedict (¥1450) 第一次去食既話一定要試啊!好食到要喊!今次會試下啲新野😆「BKT sandwich」¥1550 有煙肉、羽衣甘藍、蕃茄、牛油果、herbed mayonnaise蛋黃醬,口感超豐富,可惜食落唔係好特別,牛油果味唔夠出!🤨「Velvety cream of tomato soup」¥650呢個蕃茄好驚喜,比香港的creamy同濃十倍,個湯啲芝士多到有拉絲既效果,飲得多會有啲膩,自己一個一定飲唔哂架!😂「Apple cinnamon fresh toast 肉桂蘋果法式多士」¥1450 新宿店限定✨除左玉桂蘋果,仲加埋香蕉同提子乾,不過覺得始終無原味咁好食!🙂推薦大家都係食番招牌菜穩陣啲🤣 都多人排隊架,大家要預早少少排隊!
Sarabeth’s 🥪

「BKT sandwich」¥1550

¥1500 (午餐)