2017-09-09 196 瀏覽
真係超好食 !!!!!! 我一個 4 日既trip忍唔住去食咗 2 次 !!! 但係要排隊,佢 開店前已經會有人龍,但係又唔會話要排好耐既 ... 我第一次排咗 30 mins到,第二次就 45 mins到。因為佢間店得 8 個位所以要等一陣,排隊其間佢地就會落定單。入到去坐低就唔洗等好耐就有得識。我超推介佢個雞白湯拉麵 !!! 湯底好 rich好 creamy但係唔會油膩。再加上佢有 d新鮮日向皮(柚子) 係面,第一啖飲 d湯好清新又creamy. 人間味食,個 presentation又靚。(蛋要自己加)另外佢會跟一碟薑蓉同炸蒜俾你,食到咁上下加埋落去又係另一回事。超好食 !!! d麵身係好彈牙 !! 好好食 我第 2 次去其實係岩岩去完築地食包海膽飯,都食晒成碗。太好食呢個係 dip noodles .. 個麵粗身 d ! 個 dip係好香魚味,有 d似褒魚粥個 d濃濃既魚香。真係好正。

(蛋要自己加)