レベル1
2019-07-07 31 アクセス
📸#tagnshare日本篇.最近好多人趁暑假旺季前去日本旅行,高妹都想分享下日本有咩性價比高既美食🍣🤤.呢間係日本既連鎖迴轉壽司店😍 高妹覺得質素都唔差⋯ 價錢絕對係嘩一聲!計埋稅都只係108yen!!!! 啫係港幣8️⃣蚊就有一碟laaa‼️真係~狂~食左‼️除左日本,原來台北都有分店,不過就唔知有無咁平咁高質😝.-#真心推介260yen港幣約20蚊既豐盛足料蒸蛋可以食多兩個#真心推介150yen港幣約11蚊既厚切tuna#仲有吞拿魚茸蟹膏玉子嘩乜都想食#記得唔好拎黑色盤上既壽司因為係人地order左-🙋🏻‍♀️高妹小編.- 👇🏻地址👇🏻.Hamazushi迴轉壽司店……………………#hk #hongkong #hkig #hkfood #hkfoodie #foodpics #foodbloggers #香港吃貨 #uhkfood #foodig #香港美食 #相機食先 #hkfoodieblogger #hkfoodblogger #LikeForFollow #FollowForLike #HK #Mood #HongKong #LikeForLike #FollowForFollow
レビュー全文表示
📸#tagnshare日本篇
#真心推介150yen港幣約11蚊既厚切tuna
#仲有吞拿魚茸蟹膏玉子嘩乜都想食
#記得唔好拎黑色盤上既壽司因為係人地order左
🙋🏻‍♀️高妹小編
- 👇🏻地址👇🏻.
Hamazushi迴轉壽司店
……………………
#hk #hongkong #hkig #hkfood #hkfoodie #foodpics #foodbloggers #香港吃貨 #uhkfood #foodig #香港美食 #相機食先 #hkfoodieblogger #hkfoodblogger #LikeForFollow #FollowForLike #HK #Mood #HongKong #LikeForLike #FollowForFollow #手機食先 #like4likes #沖繩 #沖縄旅行 #沖繩美食 #日本美食
5 アクセス
0 お気に入り
0 コメント
9 アクセス
0 お気に入り
0 コメント
(上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。)
投稿
評価の詳細