レベル1
2019-09-15 108 アクセス
🇯🇵日本▫️東京今次去東京, 一早已經bookmark左一系列要食嘅野😙Eggs 'n Things 咁出名當然on list!-星期日下午約2:00, 可能咁岩過左lunch time高峰時間, 雖然室內座位都幾乎滿座, 我同男友好好彩唔洗排隊就有得直接入座🙆🏻‍♀️-睇中Egg Benedict, Pancake又係必食嘅🤔於是揀左Waikiki Set Menu, ✌🏻位起就可以order, 我覺得依個Set都真係幾抵, 包晒以下食物每人都只係1850 yen🤩-▫️Caesar Salad✖️1️⃣🥗Caesar Salad作為前菜份量適中, 勆個沙律調味偏濃, 仲有厚切煙肉粒令味道更豐富~~-▫️Egg Benedict✖️1️⃣🍳Smoked Salmon and Avocade Egg Benedict 荷蘭醬✔️creamy, 蛋✔️流心效果, 煙三文魚細細塊, 牛油果醬味都幾出🥑配菜嘅🥔薯仔粒粒好香口, 好夠味, 外層仲微脆, 好味!-▫️Pancakes✖️1️⃣🍓Strawberry Pancakes🥞有4塊, 唔係行鬆厚震下震下嘅路線, 佢嘅Pancake 重蛋香食落有啲煙韌👍🏻士多啤梨味好
レビュー全文表示
🇯🇵日本▫️東京
今次去東京, 一早已經bookmark左一系列要食嘅野😙
Eggs 'n Things 咁出名當然on list!
睇中Egg Benedict, Pancake又係必食嘅🤔
▫️Caesar Salad✖️1️⃣
▫️Egg Benedict✖️1️⃣
配菜嘅🥔薯仔粒粒好香口, 好夠味, 外層仲微脆, 好味!
9 アクセス

▫️Pancakes✖️1️⃣
士多啤梨味好香好突出!!!
堆Cream 多到好似唔洗錢咁😂
上面有少少夏威夷果仁碎點綴一下
10 アクセス

▫️Drinks✖️4️⃣
🍹每人都可以揀返First Drink同After-Meal Drink, 我地✌🏻個人所以總共係有4杯野飲‼️
除左咖啡同茶, 仲有果汁、蔬菜汁、朱古力、牛奶、Lemonade揀, 夠晒多選擇🙌🏻
15 アクセス
25 アクセス
0 コメント
(上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。)
投稿
評価の詳細