レベル2
2018-06-16 100 アクセス
在香港食吉野家就多,本來去到東京都想試吓,d人話日本好食d,但我d朋友叫我試松屋,佢哋話好食過吉野家,所以我就去左試松屋日本唔同香港,日本大多數在門囗有自助販賣機,自己買左票入座坐低就有侍應來收票,製作食物,然後送到食客面前我食左兩次,一次選左咖喱芝士牛肉漢堡定食,套餐除左漢堡,還有味噌湯和蔬菜沙律,一次選左高級滿滿蔥花香辣雞蛋牛肉飯咖喱芝士牛肉漢堡定食,日本咖喱真係好好食好杰好濃,非常甘甜,芝士好creamy,牛肉漢堡好juicy,加上日本珍珠飯一齊食好好味但如果食量唔大既朋友可選其他款式,因為食完會好飽,芝士和漢堡會好流,食返個蔬菜沙律會好d高級滿滿蒽花香辣雞蛋牛肉飯,喜歡食蒽呢碗幾正,蒽花好fresh,雞蛋好流心好多牛肉,每片薄薄入囗嫩滑,撈勻一齊食,非常正呢個飯還付上一樽黑胡麻焙煎七味粉,加落個飯又另一種味道,個飯更加嘢味日本真係一個平貴都有好美食既地方
レビュー全文表示

5 アクセス
0 コメント

咖喱芝士牛肉漢堡定食,日本咖喱真係好好食
咖喱芝士牛肉漢堡定食
¥690
8 アクセス
0 コメント

好多牛肉,每片薄薄入囗嫩滑,撈勻一齊食,非常正

高級滿滿蔥花香辣雞蛋牛肉飯
¥490
9 アクセス

日本真係一個平貴都有好美食既地方
11 アクセス
0 コメント
(上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。)
投稿
訪問日
2018-05-03
食事スタイル
店頭で食事
平均予算(1人あたり)
¥600 (ディナー)
お勧めメニュー
咖喱芝士牛肉漢堡定食