レビュー全文表示
2024-10-26
0 アクセス
🥩 挽肉と米定食 JP¥2,800 (~HK$145)>3塊漢堡扒、白飯任裝、生蛋每人一隻・味道: 漢堡扒入口好香胡椒、花椒同洋蔥香🧅~外皮煎到好焦脆,內里好鬆軟。肉汁非常充足juicy,白飯小偷嚟,撈飯一流🍚!食到最後一舊可能會覺得有啲鹹同膩,但配埋超過6款配料有減輕鹹同膩情況,仲好似食咗好多味咁,漢堡扒變奏全品賞XD🐮,good嘅,值得一戰😋!・口感:仲保留到牛肉質感,未完全變晒patty肉餅嘅,外脆內軟爆晒汁,掂~・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🤰性價比:高~🤰9衝度:9衝~🤰結論:冇食過香港嗰間所以比較唔到🤭,但睇住店員即場打同燒漢堡扒,成個體驗幾正,啲肉好似好新鮮咁XD!坐低就有店員用英文同你解釋食法同每種醬料,值得朝聖試一次😎!🌟注意:一定要網上預約,walkin唔會有位,見到好幾pair旅客排到佢先知冇walkin TT,得澀谷店係全面可以online booking。・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・IG:daitouball
10 アクセス
0 コメント
🥩 挽肉と米定食 JP¥2,800 (~HK$145)
>3塊漢堡扒、白飯任裝、生蛋每人一隻
16 アクセス
17 アクセス
・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
🤰性價比:高~
🤰9衝度:9衝~
・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
IG:daitouball