レベル3
2017-09-25 207 アクセス
今日係心齋橋不停經過,行過Pablo幾次,係食Dinner前都應該係時候要買一個番酒店食,當飯前甜品(為等陣食溫野菜開定個胃)而咁岩呢個時候,Pablo新出左一隻芝士撻,號稱史上最滑,我地又咁岩出遊,當然要試一試 賴生就帶住屈小姐番去位於心齋橋既Takeaway Store啦!乖乖地跟住人龍排隊就買到嫁啦(不過Pablo真係厲害,由朝到晚都係有人排隊既)買到之後,屈小姐話要由自己親手拎番去酒店,唔比賴生拎,驚賴生會整爛,可見得屈小姐幾咁重視個Pablo,難怪有人會話美食 > 男朋友啦賴生跟住屈小姐番酒店,而屈小姐開心到冇留意到我地行過既路已經形成左一條血路,賴生個心淌血一番到酒店,第一件事當然係食個Pablo Nude啦,佢用左紙盒裝好,再用紙模保護住個撻,食既時候跟住佢個紙模既虛線撕開就可以食啦一打開之後,個撻其實唔大,目測得10-12cm直徑,屈小姐應該一個人都食得晒,影完相之後,賴生係度搵餐具,點知原來係冇跟餐具既,屈小姐話個店員講跟餐具要另外加錢買,Not Free好彩賴生個百寶袋有後備1) Pablo Nude: 4⭐️由精選芝士焗成,面層塗左蜜桃果醬,一啖食入口,2個
レビュー全文表示
(為等陣食溫野菜開定個胃

15 アクセス

19 アクセス
0 コメント

一番到酒店,第一件事當然係食個Pablo Nude啦

Pablo Nude
¥800
37 アクセス

好彩賴生個百寶袋有後備

Pablo  Nude
¥800
29 アクセス

1) Pablo Nude: 4⭐️

精選芝士焗成,面層塗左蜜桃果醬,一啖食入口,2個字 - 好滑綿滑到好似芝士cream咁!面層既蜜桃醬甜甜地微酸,味道都唔會單調,有層次
 Pablo今次將"滑"推到極致但係要到做呢件事,當然要有所犧牲啦
佢就犧牲左⋯

1)Pablo撻最最最好食部份:撻皮,果塊多層鬆化酥脆又帶牛油香既撻皮邊 -> 變左紙模

2)原本隻芝士既芝士香同芝士味唔需要加隻蜜桃醬已經夠甜;Nude隻芝士既芝士香同味都冇原來既咁甜同濃郁

所以都係食番原味既撻最好

#最強小三蘊釀中
#賴生犯下男人最蠢的錯誤
#親自帶屈小姐見小三

#夠晒胸襟廣闊
(上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。)
投稿
評価の詳細
雰囲気
サービス
コストパフォーマンス
訪問日
2017-09-07
待ち時間
10 分 (持ち帰り)
平均予算(1人あたり)
¥400 (夜食)
お勧めメニュー
Pablo Nude