レベル1
如題所說因為某電視節目,某人介紹杜xx,話呢間有幾抵食咁我哋四個小生就出發去一心品嘗美食我哋喺一早,佢間一點,咁我哋就去到冇咩人,一入到去,佢就帶我哋入去,我哋四個都呆咗,個場地污糟到呢後尾,我哋忍唔住話轉枱,轉到一張叫做正常少少啲餐具冇一個乾淨,就連剪蟹嗰個剪好似俾人用完都冇抹過咁首先嚟咗個好細個嘅所謂嘅茶碗蒸,個外觀就唔係咁好睇但係個味道就還可以仲有一個魚身盤,都還可以我哋個時候就心諗,咁應該係污糟左少少可能食物味道都可以呢嚟咗個蝦嘅天婦羅,一句講晒個蝦唔新鮮又煮過龍好,之後我哋就去到最主菜,啲蟹好少都不再說啦,仲要係新鮮同唔乾淨㗎,係污糟到食嘅時候我隻手係有蟹原本啲污糟野。。。後尾到最後蟹食唔晒, 終於知道點解佢準備咁少因為佢已經污糟到令到人哋唔會再想食落去人哋嗰啲蟹就係鮮味佢啲蟹就係腥味,真係侮辱晒啲蟹總言之一句講晒你信就信唔信就算,我真係寧願去食其他野都唔會再食呢間野亦都歡迎各大大如果想中伏嘅可以去試吓
レビュー全文表示
如題所說
因為某電視節目,某人介紹杜xx,話呢間有幾抵食
咁我哋四個小生就出發去一心品嘗美食
我哋喺一早,佢間一點,咁我哋就去到
後尾,我哋忍唔住話轉枱,轉到一張叫做正常少少
啲餐具冇一個乾淨,就連剪蟹嗰個剪好似俾人用完都冇抹過咁
嚟咗個蝦嘅天婦羅,一句講晒個蝦唔新鮮又煮過龍
人哋嗰啲蟹就係鮮味佢啲蟹就係腥味,真係侮辱晒啲蟹
亦都歡迎各大大如果想中伏嘅可以去試吓
210 アクセス
0 お気に入り
0 コメント
(上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。)
投稿
評価の詳細