レベル1
3日前 0 アクセス
之前朋友嚟過,睇佢啲相已經被驚豔到:鰻魚份量驚人,個盒蓋幾乎冚唔埋;今次嚟到,都想嚟試吓呢間馳名ひつまぶし。ひつまぶし叫鰻魚飯三食,意思係將切碎的蒲燒鰻魚舖滿白飯上,食法係將鰻魚飯裝在小碗後再品嚐晚市六點開門,可惜因為行程耽誤,我無聽朋友講提早嚟排隊😂6:05嚟到已經勁多人等緊,不過好彩佢可以留名,留名之後問職員話要大概個半鐘,我哋就去附近shopping。點知返到嚟最後等多一個鐘先入到,所以total等左成兩個半鐘。雖然呢間都好多遊客嚟,不過都有好多本地人,我哋隔離係第一次嚟食嘅日本人,聽到佢地話好好食下個禮拜再嚟🥲我哋就冇佢咁幸福了我已經唔係點最大盛個餐,已經係超級多鰻魚;Menu有唔同語言寫建議食法,詳細解釋ひつまぶし食法,每一種都非常獨特,可以試完之後揀自己最鍾意嘅口味,完成成個鰻魚飯
レビュー全文表示

0 コメント
(上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。)
投稿
評価の詳細