レベル2
2018-07-27 93 アクセス
總覺得去旅行,就算肥幾磅都盡可能食勻當地嘅美食天婦羅一直都喺個list入面,這家都幾多旅客捧場,在門口自助登記,有位時職員會出來叫名字安排入坐。地下坐吧枱對住油鑊睇住師父炸天婦羅,雖然想觀摩,但都怕油煙味,幸好被安排二樓雅座,可是冷氣又不足,仲有啲焗......我點了一碗《天丼 口》莞茜蜆非常有視覺效果的天婦羅,蝦、魚、蛋、元貝、紫菜,滿滿一大碗讓人感覺超抵食,味道其實不如你看到然後想像的美味,略嫌淡一點,要自行點醬油食才好一點。當中最好食嘅係一堆細小元貝炸成一團的,最唔好食嘅係一條超長的魚,摺起插在碗內都佔了一半空間。本人不能承受太油膩食物,所以食一半我已經投降,但當地日本男女係全碗清曬,所以我認為係我唔識食啫。蜆鮮甜,但有幾隻都有砂。
レビュー全文表示
總覺得去旅行,就算肥幾磅都盡可能食勻當地嘅美食
5 アクセス

我點了一碗《天丼 口》
5 アクセス

莞茜蜆
27 アクセス
0 コメント

蜆鮮甜,但有幾隻都有砂。
10 アクセス
6 アクセス
0 コメント
(上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。)
投稿
評価の詳細
雰囲気
サービス
コストパフォーマンス
食事スタイル
店頭で食事
平均予算(1人あたり)
¥1000