2020-01-27 24 views
🎾 #一粒波碌去東京呢次住係新宿附近梗係要mark定哂附近啲好西🤪🤪呢間就係其中一間上網見人推薦🤔其實排隊嗰陣都有少少淆底,因為佢門口得日文menu又唔見有遊客🧐不過大家唔洗驚😂我已經親身試驗過,只要鼓起勇氣問佢有冇english menu就可以😂😂-⚾Pork Cutlet Set Meal (Regular size) ¥850(+tax)小鳥胃驚食唔哂所以只係叫左regular😂set有跟飯🍚/麵豉湯/菜絲🍱菜就有少少青,枱面有枝汁可以自己加,個汁偏濃味🤔🤔飯都煮得幾好,就係好食既日本飯🤪而主角豬扒確實係好出色🤩🤩豬扒好淋之餘又有油脂香🐷炸皮做好薄同超鬆化🤤🤤🤤超有水準👍🏻👍🏻-🏐 とん竹 Tontake東京都渋谷区代々木2-7-6 GSハイム佐藤ビル 1F星期一至五 11:00 - 21:30 (15:00 - 17:30休息)星期六 11:00 - 15:00 (星期日休息)-#一粒波arollingball #一粒波食好西 #一粒波碌去日本 #日本美食 #新宿美食 #炸豬扒 #とん竹 #東京美食 #東京 #hkig #hkfoodie #香港食評 #東京餐廳 #foods
🎾 #一粒波碌去東京
呢次住係新宿附近梗係要mark定哂附近啲好西🤪🤪
呢間就係其中一間上網見人推薦🤔
🏐 とん竹 Tontake
東京都渋谷区代々木2-7-6 GSハイム佐藤ビル 1F
星期六 11:00 - 15:00 (星期日休息)
#一粒波arollingball #一粒波食好西 #一粒波碌去日本 #日本美食 #新宿美食 #炸豬扒 #とん竹 #東京美食 #東京 #hkig #hkfoodie #香港食評 #東京餐廳 #foodstagram #東京食評 #日本食評 #東京遊記