2018-07-24 427 views
肉玉麵 (3塊叉燒🥩 1隻糖心蛋🥚 1塊紫菜)Tyasyu 麵 (6塊叉燒🥩)🥘 豬骨湯底濃郁鮮甜,用了16小時熬製,飲左半碗 💁🏻‍♀️🥩 肉厚,但較普通,近皮有脂肪既地方好吃,但瘦肉既地方太鞋亦唔夠淋,Tyasyu 麵真係太多肉,我地兩碗都有食淨 🙇🏻‍♀️🍜 麵偏粗,麵質剛剛好 (麵可以選擇份量,不用加錢) 🙆🏻‍♀️枱上還有蒜頭、魚粉、辣味醃菜等調味料 🍶 好辣既朋友可以邊吃邊加醃菜,味道很讚 👍🏻枱面仲有自助凍水同濃縮茉莉花茶 🍵排隊既時候職員已經會落定單,所以入到去好快有得食 😁💥攻略💥 唔想排長龍既朋友可以好似我地咁夜啲去,我地凌晨2點去到等左5-10分鐘就可以入座 😂
肉玉麵
¥1050
肉玉麵 (3塊叉燒🥩 1隻糖心蛋🥚 1塊紫菜)

Tyasyu 麵
¥1150
Tyasyu 麵 (6塊叉燒🥩)

枱面仲有自助凍水同濃縮茉莉花茶 🍵

排隊既時候職員已經會落定單,所以入到去好快有得食 😁

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
¥1100 (Last Night Supper)
肉玉麵
¥ 1050