2016-09-13 97 views
《東京篇🎌》Nana's Green Tea抹茶芭菲 ¥930去到東京一定要食抹茶甜品(好似係),其實同個fd食完shabu shabu已經飽到頂住頂住,但又覺得要食埋甜品先完美,所以....叫左抹茶心太軟及抹茶芭菲,抹茶芭菲層次豐富,最鐘意抹茶忌廉同抹茶雪糕,抹茶味頗濃香,忌廉充滿奶油香味,好吸引啊!每層口感都不一樣,很懷念😋建議兩人分享一杯,因為份量都唔細。芭菲層次很豐富呢!每層口感都不一樣。抹茶心太軟,但好可惜,一點流心的感覺也沒有,應該是焗過時了,裏面是鬆化的抹茶蛋糕,不過抹茶味都挺香濃。Nana's Green Tea有勁多分店,今次蕉蕉係晴空塔四樓食既。附上晴空塔照片一張!------------------------------Nana's Green Tea晴空塔四樓
《東京篇🎌》Nana's Green Tea
抹茶芭菲 ¥930
建議兩人分享一杯,因為份量都唔細。
芭菲層次很豐富呢!
每層口感都不一樣。
附上晴空塔照片一張!
Nana's Green Tea
晴空塔四樓
2016-07-20
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
¥1000 (Last Night Supper)