2019-01-13 361 views
聞名已久既蟹道樂🎉終於比我食到😭環境好高級,坐得超級舒服,侍應服務態度超級好,一入座佢會比熱毛巾俾你抹手👏然後佢會逐樣慢慢上菜俾你,最鍾意食蟹肉刺身,味道好新鮮又多蟹肉,好值得去試👍我會再去的🤤
聞名已久既蟹道樂🎉終於比我食到😭
然後佢會逐樣慢慢上菜俾你,最鍾意食蟹肉刺身,
味道好新鮮又多蟹肉,好值得去試👍我會再去的🤤
2017-09-03 667 views
{蟹道樂🦀🦀}嗚哇~第一次食全蟹宴😍😍如果去東京的話十分推介大家黎呢到,環境好舒服,算係幾傳統嘅日本餐廳,坐係塌塌米上面食野架~呢到套餐比較抵食,不過都有好多款,今次揀呢set有9樣野再加碗湯同甜品🤗😬呢個餐每一款蟹都係唔同煮法同唔同部位架👅有蟹刺身、水煮蟹肉、茶碗蒸、燒烤、壽司等等~一次過滿足晒唔同願望~😋啲蟹肉好鮮甜,每一碟都好正🤤🤤如果係香港食一定唔止呢個價錢,所以下次再黎日本嘅話都會再幫襯!🇯🇵---------------------------曉 套餐 ¥8100 (會收加一架☝🏻)另加一個燒蟹蓋 ¥1296好味/推介指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(5👍🏻為滿分)
{蟹道樂🦀🦀}
嗚哇~第一次食全蟹宴😍😍
---------------------------
曉 套餐 ¥8100 (會收加一架☝🏻)
另加一個燒蟹蓋 ¥1296
好味/推介指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(5👍🏻為滿分)
Type of Meal
Lunch
2015-01-12 448 views
首晚晚飯選了位處新宿的蟹道樂,或許這裡真是太受香港人歡迎了,場內聽到的都是廣東話呢。我選擇了最基本的套餐,包含刺身、天婦羅、燒蟹、蒸蛋、飯以及甜品,己教我吃得撐着肚子走。最令我驚喜是首度品嚐蟹刺身,吃起來鮮甜無比,至於其他的,味道也是中上,而且如果把這頓飯搬到香港去,價錢該上升數倍吧,所以性價可謂十足。另外一提燒蟹這環節,因為採用炭爐,火喉真的有點難控制,我把蟹腳都烤焦了一點,不過還是把它們全都吃下去啦。
  • 蟹刺身