[日本-澀谷]100分鐘放題鴛鴦鍋餐廳有4款course 俾你揀🍁豚肉¥3000🍁豚肉和牛肉 ¥3500🍁本地豚肉和牛肉 ¥5000🍁A5 和牛,本地豚肉和牛肉¥7000(未包稅)以上價錢已經包括自助bar,有蔬菜,飯,米粉,甜品等無限供應另外,有4款湯底俾你揀如果想無限♾️任飲drink bar,可另加錢¥330 我地叫左☁️豚肉餐有兩款豚肉,好有豚肉味,肉的色澤紅潤,肥瘦均勻。正🤩我地揀左鴛鴦鍋(+¥220),涮涮鍋同壽喜燒🤤,一次過滿足晒我的願望自助bar,所有野食都好新鮮,好吸引💯,但我掛住食,無野相🥲,豆腐又好滑,車厘笳又好甜,菜又好新鮮好爽口😍餐廳服務態度好好,一坐低,會用布cover 你的外套同袋。再解釋menu 有咩選擇。地方闊落。❤️溫馨提示,最好book 枱,可以去Google book 👍🏻,因為我好彩早walk-in,6點幾上到去,就有得等waiting list,都等左45分鐘度。門口左得坐住等😂,7點幾到個d,就waiting list 都無,因為當晚full booking 。好多外國人,日本人,都有香港人去。整體味道:🌕🌕🌕🌗🌑環境:🌕🌕🌕🌕🌑地區:#arfa
[日本-澀谷]100分鐘放題鴛鴦鍋

另外,有4款湯底俾你揀

如果想無限♾️任飲drink bar,可另加錢¥330

我地叫左
☁️豚肉餐
有兩款豚肉,好有豚肉味,肉的色澤紅潤,肥瘦均勻。正🤩

整體
味道:🌕🌕🌕🌗🌑
環境:🌕🌕🌕🌕🌑
地區:#arfan_foodie_日本
類別:#arfan_foodie_couple
#arfan_foodie_小圈子聚會

——————
Nabezo澀谷中央街店 (鍋ぞう 渋谷センター街店),

Japan, 〒150-0042 Tokyo, Shibuya City, Udagawacho, 20−15, Humax Pavilion, 8F

〒150-0042 東京都渋谷区宇田川町20−15, Humax Pavilion, 8F

——————
#hkfoodie #jpfood #hkfoodblogger #hkfoodblog #japanrestaurant #日本美食 #日本餐廳 #日本美食指南 #日本美食日記 #日本美食推介 #食好西 #相機食先 #日本美食 #japan #tokyo #tokyofood #tokyostation #arfan_foodie #arfan_foodie_couple
#arfan_foodie_小圈子聚會
#arfan_foodie_日本 #涮涮鍋 #壽喜燒 #壽喜燒吃到飽 #shibuya