唔知大家知唔知每年日本冬天都會期間限定出呢款朱古力味三角批🍫,今年仲出埋士多啤梨吉士味🍓🥺。難得今年冬天黎日本梗係要試下!🔅三角チョコパイ 黒 (180円)酥皮好多層,偏厚,又唔算太脆。不過唔會好油,食落無咁邪惡。但好香好夠朱古力味,有少少流心。醬同皮個比例都ok,太多醬又會偏甜。香港嗰啲真係無得比😂。🔅三角チョコパイ いちごカスタード (200円)原本都怕食士多啤梨味既野,但呢個好似係11月開始既限定,更加要試下😎。士多啤梨同吉士2個醬mix埋幾好,少少酸甜食落唔膩,隻士多啤梨味唔會好假😚。💬唔知係咪呢間分店貴啲,我見人早我幾日買但係朱古力味160円,士多啤梨180円…但overall都唔錯,買左返香港人肉速遞俾屋企人都話好食😝。

¥180
¥180
🔅三角チョコパイ 黒 (180円)

¥200
¥200
🔅三角チョコパイ いちごカスタード (200円)

TakeAway
¥ 180