2019-09-19 444 views
剛上星期到過,好後悔冇睇評價先到訪,從未吃過如此差既放題及牛肉,一到店,煙霧瀰漫,已覺抽風系統極差,心想,訂左位,算啦,博博啦,日本食店食物差極有限啦,放題有兩個價錢,我同友人點了貴些那隻,諗住可以多款選擇,看過餐牌點餐後,凱薩沙拉🥗得個樣,大大碟,但完全吾好味,到牛肉到來,已選「頂級」款式,牛肉味欠缺,仲有點放得耐既吾新鮮感覺,諗住叫「牛扒」諗住好好點......牛扒「鞋」到食吾落,最後同友人放棄點牛類,轉叫雞翼,一樣咁衰,只得雞翼本身味道,完全冇淹過.....放題本身有兩小時,但真的頂吾順食物質素,我地只食左一小時便放棄,極度後悔到過此店,會永久blacklist!