やっと会えた!終於都食到りくろーおじさん既芝士蛋糕喇,我仲好記得上次起梅田店見到佢岩岩出爐,裡面既店員見我同呀妹睇到流曬口水,仲特登單手拓著個蛋糕,對向我地面前,睇著新鮮出爐既蛋糕有幾咁動L,如果唔係行程既安排,我一早就買左喇。佢除左就咁買個蛋糕之外,仲可以買啲唔同既combination,一次過試埋佢其他既產品,當中難波本店排第一既就係加埋一盒五個既布甸。布甸味道濃郁,口感好厚身軟滑,蛋同奶都加得好足,加埋個底既焦糖醬,味道更加豐富。主角芝士蛋糕出爐後雪左兩個鐘變到凍冰冰先賣,所以已經變左皺紋呀叔喇,雖然無岩岩出爐咁動L,但佢仍然好有彈力,當然佢咁有彈力,中間空氣既成分係有既,但佢都算幾重手,好足料。蛋糕既芝士味好香,但唔會太濃,濃度岩岩好,一人一件唔會太飽,最底層有啲甜甜既葡萄乾,我本身唔係太好葡萄乾,所以感覺係有點怪怪的,但整體黎講係好食既,下次再去都會想再買。
やっと会えた!

とろーりプリン
¥1000

焼きたてチーズケーキ
¥685

Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
とろーりプリン
¥ 1000