2018-12-24 450 views
呢間店不淪環境、服務態度、以至食物都超級差!!🤬🤬🤬去過日本咁多次,諗住是但去一間餐廳食都應該不會太差, 點知今次老貓燒鬚中晒伏!拎左8點位,見門口已經好多香港人等緊位,突然有一家大細嘅香港人走入去話book左8:15pm 想問依家有冇位,即刻比個店員話未夠鐘冇位比你仲要一手推番出去(連小朋友都照推!),其實真係好冇禮貌!!之後安排入座,一入到去我就知道中咗伏,成間店煙霧離漫,正常一間燒肉店嘅抽風系統都應該做好啲啦,可能戴左成日con,我對眼已經好唔舒服😵點餐時間,有2980同3480選擇(任食),最後點左3480個set,諗住可以有多d肉類選擇,點知又係一個伏,兩個人加埋都差不多消費10000 Yen , 但仲衰過吉野家的質素,有點貼錢買難受的感覺😣😣😣我係一定一定一定唔會再去!!永久blacklist! 奉勸各位, 如果係日本打算試任食放題前真係要諗清楚!
呢間店不淪環境、服務態度、以至食物都超級差!!🤬🤬🤬