2018-05-25 182 views
無論是跟旅行團或是自由行,也會安排來 Outlets 走一轉。跟團真的沒有多餘時間在排隊候座用餐了。幸好是次是自由行,在十一時前乘坐穿梭巴士到達,經過食店門口,已經有不少食客在排隊候座。我大約一時再到店外看看,只需等候十分鐘左右便安排入座。入座前,店員有遞上餐牌供我們看,入座後,隨即送上凍茶和落 order。價錢和味道優勝過其他的旅遊熱㸃 (這幾天在心齋橋附近用膳),我吃的野菜天婦羅加鷄肉熱烏冬定食,不油膩又新鮮。同行者吃的豚肉定食,肉鮮又不肥膩,份量適中。下次再重臨,會再吃過。
下次再重臨,會再吃過。
2018-05-24
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch
2018-04-05 88 views
血拼到腳冇力又就關門搵間傳統野食兒童餐-小朋友當然唔放過食有玉子燒,薯仔沙律,炸雞,吉列炸蝦布丁仲有杯燈汁添,好食又抵食仲有成籃玩具俾小朋友自己揀牛肉烏冬-湯底好清甜烏冬彈牙滑溜溜牛肉夠嫩滑不過太小啦得幾片海鰻天婦羅蓋飯-海鰻份量十足唔腥肉嫩骨好小有都好幼連埋個汁好味天婦羅蓋飯-蝦炸得嫩,有一件海鰻,魷魚好林好鮮甜,什菜餅炸得小小乾,蕃薯好甜好粉,南瓜超綿,茄子同青椒普通,加埋濃郁汁超好味多餸到唔知食邊樣先天婦羅定食-有炸蝦2隻針魚1件餸比蓋飯小好多,天婦羅汁相比下失色左小小總結-好味又抵食有機會去試試
血拼到腳冇力又就關門搵間傳統野食

天婦羅定食
¥1280

總結-好味又抵食有機會去試試
2018-03-28
¥1200 (Dinner)
兒童餐
¥ 650