2024-01-10 22 views
臨出發日本前預訂了這間餐廳,預訂日本餐廳是需要付保證金的,如果有事唔到,記得致電或更改預約日期,千萬不要no show.因為係會有收費的。揀呢間餐廳原因係因為同行三人,有二人是不吃牛肉,餐廳好貼心地可以將所有牛肉菜式轉為海鮮。海鮮可以選龍蝦或鮑魚,全部都係新鮮喺你面前即切即燒。我哋選了20,000円套餐,有前菜,龍蝦,鮑魚,蟹腳,帶子,牛肉,炒飯,麵豉湯,甜品。牛肉方面佢會問你想選邊一款部位,如果唔清楚可以直接向服務員說叫他recommend 。佢會將燒好的牛肉粒放入蛋漿上菜,之後會將蛋漿煎成蛋卷,唔會浪費所有任何一樣食物。服務員可以用簡單英文溝通,餐單亦有英文,臨走前每位客人都會有一包小曲奇,好貼心

套餐前菜