** 剛剛去完博多五日旅程,希望佢可以幫到去福岡玩嘅朋友搵嘢食嘅時候可以參考,我其實今次旅程都食咗好多間,但係依幾間喺OpenRice搵度可以寫食評 **依間之前在hot pepper 訂咗,我都唔知原來OpenRice有😂😂😂 不過我估可以唔駛book 定,今日見也唔太多人(我嗰日平日去,星期六日就唔知喔)😂 佢都係舊式風格同比較舊嘅居酒屋,今晚目測六成人滿,呢度好似冇中文或者英文Menu,但d 日文字加漢文都估佢食乜,依間主打食墨魚和魚嘅刺身,但果日冇墨魚😆😆 啲魚刺身真係出色,好新鮮,其他嘢食就一般ok啊, 但係如果想飲吓啤酒傾偈行得攰,都可以試吓..近博多站,也易搵,埋單算平(但唔記得幾錢吖😂😂)

近博多站,也易搵,埋單算平(但唔記得幾錢吖😂😂)

2024-10-14
Type of Meal