2024-03-02 3 views
續上次大阪之旅,被騙吃了一個吃不飽的放題套餐後,今次重回日本要來個真放題,燒肉復仇😈晚上在上野街上找到一間真正吃到飽放題《燒肉牛宮》,只需2980円就享有90分鐘任燒任食,相等於港幣都係百五元左右,咁抵唔係唔試呀嘛!😉這店選用了炭爐網燒,為燒肉烤出美美的網格紋風味。平時在日本食牛舌都唔平架!衣度居然包任食,真係超正!😋最特別既係衣度有我最喜歡吃的雞胸肉上的軟骨,不用吃嚡口的雞胸,但軟骨就無限任我食,這種口福真的是難能可貴哦!😍加多1000円加埋個無限任飲,飲既唔係普通soft drink咁簡單,連cocktail, sour, highball都包埋任飲,今晚一於不醉無歸!🍻

這店選用了炭爐網燒,為燒肉烤出美美的網格紋風味。

平時在日本食牛舌都唔平架!衣度居然包任食,真係超正!😋

¥3980