2023-05-12 12 views
本來諗住排隊等開門,點知遲左起身,咁就要排好耐隊,但細佬好想食,我地照排,都排左2.5小時🥲,好誇張,因為間舖唔大,而且店員真係唔急,唔似香港,因為我地係上層入去等果陣,明明上層有兩個客走左,店員都唔急話俾留下個人聽有位,直至下層人上黎睇😅,所以等得耐唔係無原因我哋要左兩份炸豬扒,一份里脊肉,一份炸蝦,因為雞賣哂。炸豬扒係厚切,里脊肉同豬扒最大分別係豬扒係有啲肥痴住,里脊肉係偏瘦但肉係淋,睇你鐘意食咩質感,豬扒係好食,但最有驚喜係個炸蝦,初初以為無咩特別,一黎到好似假咁,係平時係日本餐廳見到果啲假擺設咁,原來真係可以炸到咁,係香港從未見過咁嘅炸蝦🍤😂,好香,好好味,蝦好大隻😋。果度啲飯係任添,以呢個質素係香港應該要$3xx先食到,係日本$160就食到,真係抵,唔怪之得咁多人排。

• 炸蝦