上個月去咗日本旅行,嚟咗呢間食,覺得好好食,一定要分享俾大家ᵒ̴̶̷͈᷄ᗨᵒ̴̶̷͈᷅呢間磯丸水產係日本東京有好多分店,喺當地算係出哂名好抵食嘅炭燒海鮮店,鍾意食海鮮嘅你去到東京千祈唔好錯過呀~入到店內,好少見到遊客嘅身影,反而日本市民居多!被日本人包圍嘅感覺真好,感覺自己都係其中一分子~๑˃́ꇴ˂̀๑今次呢餐好豐富,叫咗名產殼烤蟹黃、串燒須赤蝦、烤魷魚、名產活貝磯丸烤拼盤同厚切煙肉!蟹黄嘅蟹味濃郁,味道鮮美,燒起上嚟油分偏多,但係食落畢生難忘,簡直天堂美食,入口綿滑,惹味非常,真係唔識形容嘅好食♡其餘各類海鮮味道鮮甜,同樣美味~值得一提嘅係厚切煙肉,肥膏同埋肉嘅比例一半一半,有咬口得嚟又有入口即融嘅感覺,肥而不膩,燒起上嚟仲帶有濃郁煙燻味,正~呢餐冇9分都有10分๑˃́ꇴ˂̀๑Total: 8260 yen

Total: 8260 yen
2023-02-24
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
¥4130 (Dinner)