2023-05-16 3 views
呢間居酒屋24小時營業,好地道,入到去好多日本人,不過怕嘈嘅就唔啱,因為有啲客人講嘢都幾大聲,但作為遊客我就覺得好正😆,好似睇緊日劇果啲情境呢間居酒屋食物好有質素。炒豬肉,炸雞,串燒都好正,建議揀汁燒(即鹽燒另一個字,初初以為係辣無揀,要左一樣串燒揀呢隻味,點知係甜甜地嘅醬汁,鹽燒都好食但喊左少少,但如果送酒係一流)。個炸海老都幾得意,初初以為係天婦羅,黎到係一啲炸細蝦仔,雖然同想像有出入但好香口,係好食的,但係好熱氣,多人食就好。炒麵好好食,有少少中偏中式濕炒,但味道唔錯👍🏻餃子🥟都好食,內𥚃有肉汁👍🏻,另外炸雞真係必點,基本上日本炸雞多數都好食😋,但呢間係我今次係日本食過最好食😁。

炒麵好好食,有少少中偏中式濕炒,但味道唔錯👍🏻

¥2000 (Last Night Supper)
  • 唐揚炸雞