2017-07-01 213 views
我係日本生活六年,食過大大少少好食或者唔好食嘅餐廳,呢間是我在日本食過最難食嘅日本料理,吾小心踩地雷,仲衰過啲荒山野嶺的滑雪酒店啲嘢食,一個人收一萬二千日元,仲要冇得揀廚師俾咩你食你就食乜,原本好期待會有好食嘅日本料理,但係,食咗成個套餐,感覺冇乜嘢值錢嘅食材,同埋,啲刺身唔夠新鮮,味道都麻麻地,其中嘅主餐係一個牛肉燉土豆,啲牛肉完全冇牛肉味,啲味增湯系我飲過最難飲嘅味噌湯,俾d便利店買嘅味噌湯仲難飲,同埋啲甜品,係一個黃桃同櫻桃,感覺都系壞壞地唔夠新鮮,希望店主睇到呢一段說話好好檢討一下,希望佢收呢個價錢俾d良心啦。
2017-06-30
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
¥25000 (Dinner)