2023-09-11 1 views
世界名物 - 麥當當 🍟🍔🍟🍔 喺日本食係會有另一番滋味,基本上每次去日本都會食一餐,做吓QA, check下佢有冇退步到,但每次都會覺得ok, 跟住下一次去又再去食 😂😂😂有時換另一個角度諗🧐🧐🧐,係香港嘅M記可悲吖,定係日本堅得呢!?!?!? 我都祗係要求蛋有蛋味、肉有肉味、同埋唔好乾爭爭遮,好難咩!🤯🤯🤯今次除咗每次都食嘅Big Breakfast & Hash Brown 之外,仲試咗個新嘢 Sausage & Egg Cheese McGriddles 🍔 味道唔錯,美中不足係麵包太淋, 但仍值得一試嘅 😃😉😉 同埋綠色 & 紫色嘅汽水 🥤🥤🥤平、靚、正、快嘅一餐🍔🍟😋😋

平、靚、正、快嘅一餐🍔🍟😋😋

• Big  Breakfast
  • Cheese  &  McGriddles