2018-07-22 174 views
在網上random見人喺呢間烤肉店食過話唔錯,所以就預早Book定去食 在官網預約後email comfirm,差不多隔幾日都會email remind你嘅預約,可供預約時間選擇不多,我們揀咗21:15入店23:00退店,因為早到5分鐘,一定要夠鐘才可以入坐。 店內播放著Jazz輕音樂,令我這個又飛機又坐車周車勞頓咗大半日嘅旅客嚟講有放鬆感覺,但因為被安排坐大型分享飯枱,零私隱度,所以舒適度又即時下降...... 我地兩個人點咗個「今宵限りの盛り合わせ Daily Special Meat Plate」,再追加牛腸、牛壽司和海帶湯。 個set切件嘅牛比較韌,切片裝嘅牛軟淋好味好多,但其實佢又唔係唔好食,牛係有質素和肉香的,但可能今日主廚精選嘅部位唔係太對我嘅胃口。 牛壽司正常,無乜特別驚喜,海帶湯更不能甚樣出神入化,味道不錯就是了。 牛腸都係韌韌地...... 總結係!我相信唔好叫set,揀自己喜歡嘅牛部位去食,一定會更對胃口,這家烤牛可以一試,水準不錯,男店員全部都親切笑容可掬
牛腸都係韌韌地......
總結係!我相信唔好叫set,揀自己喜歡嘅牛部位去食,一定會更對胃口,這家烤牛可以一試,水準不錯,男店員全部都親切笑容可掬,感覺很好!
¥10600