2020-01-06 38 views
食左一次真係唔可以返轉頭,全部都係用國產肉真係記咁食舊雞都唔同d呀!上次黎食比較多野咩都試下,今次就主攻我地既最愛同埋試下佢d期間限定既野食啦!🧒🏽👦🏻最最喜愛既串燒係雞皮,唔知大家會唔會都同我地一樣咁愛好雞皮尼哈哈😄鳥貴族真係好不得了,我地兩個都覺得鹽燒好食d,就係因為夠哂脆呀,而且仲有果d油份,加上鹽燒真係好不不不得了! 之後我地仲試左佢期間限定既尼個炸豬排,上面既醬再加上美乃滋,而且炸得尼無論食幾多都唔會感覺到熱氣,夠哂juicy,國產真係唔同d! 另外仲有個豬油渣烏冬都係限定,豬油渣夠哂大舊,暖笠笠食完好舒服,2個期間都好食!不過,都係雞皮最正👅

不過,都係雞皮最正👅
Other Info. : 由於果日夜晚7點幾先到,所以真係排左一陣,大家要預返時間啦~
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)